BisMillah HirRahMaaNir Rahiim...

Monday, December 19, 2011

Assalamualaikum wbt..Hi! 


Moga anda semua sihat, ceria hendaknya..insya'Allah.

Kali ni, saya nak kongsi dengan anda sesuatu yang agak unik.. :-) sekali cuba, nak klik lagi. Trick skit..hehe.

Nak tahu apa tu??? Jom cuba 'Google Gravity'
Caranya mudah saja, anda hanya perlu 'copy' link di bawah dan 'paste' di blog atau website anda. http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/Kemudian, taipkan kata carian dan tengok sendiri hasilnya. Hehe.. 

Kalau rasa nak kongsi dengan kengkawan lain pun bleh gak. Percuma dan mudah jer.. Just 'copy' pautan ni http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/, pastu 'paste' kat dalam entry blog or website anda.Tak pun anda nak mudah lg, 'paste' je terus kat 'address bar' komputer anda dan tekan 'Enter'. Lihat hasilnya.. :-) 

P/S : Saya sendiri teruja mencubanya..hehe. Jangan risau. Ini bukan spam.

Selamat mencuba.. :-)

Sekian, Wassalam.






















Post a Comment

Google+ Followers

Add This!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followed Sites

Carian ...

get this

Langgan Percuma!

Dapatkan artikel secara PERCUMA dari laman ini, terus ke e-mel anda. Mudah sahaja..taip alamat e-mel anda dalam kotak di bawah, kemudian klik 'Subscribe'. Terima kasih.

Delivered by FeedBurner