BisMillah HirRahMaaNir Rahiim...

Tuesday, January 11, 2011

Permohonan VTO - CIAST, Julai 2011 - Kini Dibuka!

Assalamualaikum wbt... Salam Ceria... :-)

Sekadar berkongsi info dengan anda, khususnya lepasan SKM. Rebutlah peluang untuk mengikuti kursus Vocational Training Officer (VTO) di CIAST, Shah Alam.


Oh ya.. VTO ni apa sebenarnya? Best ke bila dah ada kelayakan VTO, khususnya di CIAST ni? Ha..nak tahu best ke tak, kena la rujuk mereka yang dah pernah ambil kursus ni..hehe. 
Apapun, dari pengalaman saya sendiri, memang BEST!. Peluang kerja pun cerah, insya'Allah, yang penting niat kena betul, usaha dan matlamat nak jadi pengajar yang betul-betul kompeten tu juga penting.

Berapa lama lak tempoh kursus ni? Ehm..tak la lama pun, lebih kurang 9 bulan je (3 bulan kat CIAST + 6 bulan Internship). Kejap je tu..lagipun, berbaloi! Pasaran kerja untuk pengajar kemahiran ni pun terbuka luas di seluruh negara, insya'Allah.

Jadi..kalau nak tahu lebih lanjut lagi tentang VTO ni, boleh la klik di Sini.

* PTSM & JSK @ JPSM sekalian yang berminat jadi tenaga pengajar tu, apa tunggu lagi? Isi borang cepat-cepat dan jangan lupa kongsi info dengan yang lain juga k..

Maklumat lanjut dan borang permohonan, boleh dapatkan di Sini.

All d' Best! :-)

~ Wassalam ~
Post a Comment

Google+ Followers

Add This!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followed Sites

Carian ...

get this

Langgan Percuma!

Dapatkan artikel secara PERCUMA dari laman ini, terus ke e-mel anda. Mudah sahaja..taip alamat e-mel anda dalam kotak di bawah, kemudian klik 'Subscribe'. Terima kasih.

Delivered by FeedBurner