BisMillah HirRahMaaNir Rahiim...

Sunday, May 3, 2009

Trip to Labuan-Part 1

30 April-03 Mei 2009 (Khamis-Ahad)

Alhamdulillah...plan nak ke Labuan tertunai gak akhirnya.
Kunjungan ke Labuan ni adalah kali ke-3, tapi merupakan trip kali pertama buat Lay & Titiey.
Kali ni pergi dengan 4 orang pelatih (PTSM)-Yen, Fai, Titiey & Lay.

Semua kira 'exited' gak nak sampai Labuan,
memandangkan saya sendiri dah beberapa bulan tak melawat keluarga di Labuan
(Pakcik Lee & Chiek Hawa).
Rasa x sabar nak jumpa adik pupu (Luqman) yg comel...


30.04.2009 (1.00 pm)
Aksi sebelum bertolak...bersama Fai, Lay, Yen & Titiey,
di depan bangunan Pentadbiran ILTP, JPSM.

4 Sweetz Gals..ehm sebelum b'tolak kena la posing dlu..hehe..

Posing lg..sementara tunggu bas ke Menumbok (Borneo Ekspress).

Dalam bas pun sempat posing..hehe..

Perjalanan menaiki bas ekspress dari pekan Papar ke Pelabuhan Menumbok
memakan masa lebih kurang 2 jam (1.55 pm-3.50pm)

Dah sampai pelabuhan Menumbok...cuaca panas terik masa ni..
papun, posing dlu sementara tiket dibeli..thanks Yen.. :-)

Ehm..ni la view dari atas feri yg kami naiki..
kat bawah tu ada banyak kereta sebenarnya.. penumpang duk area atas,
ada tempat duduk khas yg berhawa dingin..

Tak tahan duk kat dalam tu, sejuk sangat..
kuar jap santai kat bahagian dek luar atas feri ni.. best..!!!

Senyum..jan x senyum.. :-)

Sambil menikmati udara segar dan tiupan angin laut, posing dlu tuk kenangan...

Ala cian..penat / pening ker??? Mabuk laut??? Makan la ubat yek..

Sepasang Merpati sejoli ni pun join skali naik feri.. romantik..

Titiey dah segar semula..bleh posing cecantik dah..hehe..

Fai pula dengan gaya santainya yg tersendiri..

Wow.. Lay pun apa kurangnya..
merenung jauh ke laut lepas..dah terbayang Pulau Labuan depan mata agaknya nie..

Papun..memang best dapat pergi sama2 ngan 'my trainees' kali nie..
lagi best kalau semua pelatih PTSM yg lain dpt join...tentu lebih meriah..
insya'Allah 'next time' k.. :-)


Post a Comment

Google+ Followers

Add This!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followed Sites

Carian ...

get this

Langgan Percuma!

Dapatkan artikel secara PERCUMA dari laman ini, terus ke e-mel anda. Mudah sahaja..taip alamat e-mel anda dalam kotak di bawah, kemudian klik 'Subscribe'. Terima kasih.

Delivered by FeedBurner